Leren is een fantastisch avontuur dat leidt tot nieuwe inzichten, effectiever worden in wat je doet en écht jezelf zijn.  

Met veel passie stimuleer ik mensen op een inspirerende en praktische manier zich verder te ontwikkelen. Ontwikkeling die gericht is op het beste uit jezelf halen. Jouw communicatieve en commerciële slagkracht vergroten. Jouw talenten verder ontwikkelen zodat je persoonlijke- team- of organisatiedoelen kunt realiseren.

 

Het is de kunst om persoonlijke en commerciële doelen te vertalen naar concreet, effectief gedrag.
Van die kunst heb ik een sport gemaakt. Met het juiste ontwikkelplan en focus op het doel gaan we samen aan de slag om gestelde resultaten te behalen.
Het ontwikkelen van het juiste, op maat gemaakte traject is daarbij een belangrijke taak. Het begint bij het vaststellen van doelen. Wat wil je bereiken? Wat dient daarvoor ontwikkeld te worden? Wat levert de grootste bijdrage aan de gestelde doelen? Vervolgens stemmen we een praktische, resultaatgerichte aanpak af. Een aanpak die is afgestemd op een ieders leervoorkeur zodat we de juiste context kiezen om maximaal te kunnen leren.

  

Elke dag het zelfde doen en dan toch andere resultaten verwachten...
Waanzin zei Albert Einstein. 
Want als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg.
De weg naar gestelde doelen is vaak moeilijk, spannend en maar ook leuk en uitdagend. Vanuit mijn jarenlange werkervaring in sales en management begeleid ik mensen de weg naar hun doelen te vertalen in effectief gedrag. Ik maak daarbij gebruik van diverse beproefde gedragsmethoden.

Als gecertificeerd DISC-consultant (TTI Success Insights Benelux) geef ik individuen en teams inzicht in het eigen voorkeursgedrag en dat van anderen om succesvol te kunnen communiceren. Als NLP coach help ik mensen middels praktische en effectieve technieken stappen te maken in hun persoonlijke ontwikkeling.      

Kortom: resultaatgerichte ontwikkeling van jezelf, jouw team en organisatie.   

 

 

Neem contact op voor meer informatie:
+31(0)650248336   -   info@flow11.nl 

Noortje van Diessen
trainer - coach - loopbaanbegeleider


FLOW11                                                                     

Training • Coaching • Loopbaanbegeleiding                                      

 

www.flow11.nl

info@flow11.nl                                                                   

+31(0)650248336   

LinkedInFLOW11   Training  •  Coaching  • Loopbaanbegeleiding

Tel.: + 31 (0)650248336

Web: www.flow11.nl   Mail: info@flow11.nl